keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Kirppari päivitys

Lauantaina kerkesin pitkästä aikaa käymään kirpparilla. Viime kerrasta on jo ainakin kaksi kuukautta. Vieroitusoireita oli jo havaittavissa... ;o)
Voi, kuinka onnistunut visiitti se olikaan.... :o)
Eteisemme singeri on pitkään kaivannut seurakseen vanhaa puhelinta. Yhteen ehdokkaaseen olen kerran aikaisemmin törmännyt, mutta silloin hinta oli mielestäni liian suolainen, joten ei päässyt meille muuttamaan.

Nyt törmäsin tähän mustaan, ihanaan vanhukseen. Hinta oli kohdillaan (9,50€) ja osoitteenmuutoskorttiin laitettiin meidän osoitteemme.
Kuva puhukoon puolestaan. Uusi omistaja on iloinen! :o)

Vihreä kaulakoru hintaan 0,50 €.
Tästä tulee rannekoru.

Nämä kummatkin "pytyt" ovat kirpparilöytöjä. Isomman olen ostanut vuosia sitten eurolla ja samaa sarjaa löysin pienemmän hintaan 0,50 €. Ihastuttavia ja ei ole hinnalla pilattuja.

Lopuksi vielä kysymys, kummanko ottaisit?
Nordean nahka hirvitys katseltavaksi koko vuodeksi.....

vai sama hirvitys tuunattuna lahjapaperilla ja kontaktimuovilla... :o)

Aurinkoista ja lumista viikon jatkoa! :o)

keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Vihreää

Täällä on eletty kauhun hetkiä. Uusi kannettavamme sanoi puff ja näyttö muuttui mustaksi. Iski paniikki... puolen vuoden valokuvamme ovat koneella ja niiden polttamista odottaa kaksi levyä koneen vieressä. Pelkäsin, että saamattomuuteni kuvien polttamisen suhteen kostaantuu ja kovimmalla tavalla. Onneksemme selvisimme säikähdyksellä. Sain koneen auki ja kuvat talteen. Tänään mies teki koneelle "jotain" ja kaikki toimii taas kuin unelma. Emme tiedä, mikä koneeseen iski. Toivotaan, ettei uudestaan tarvitse alkaa panikoimaan. Temppuileva tietsikka on niiiiiin raivostuttavaa. :o(

Lapasten teko on puuduttavaa, joten tarvitsin pienen välipalan.
Virkkuukoukku ja tenneseen jämä = rintakoru. :o)
Ostin alennusmyynnistä itselleni ihanan vihreän huovin. Olenko muistanut mainita, että olen aivan hulluna huiveihin. Niitä löytyy varastostani joka lähtöön ja monen huivin sävyyn löytyy myös saman värinen rintakoru...Kokonaisuus ennenkaikkea. :o)
Niin...uusi huivini tarvitsi kaverin ja sellainen syntyi yhdessä illassa. (en millään saanut kuvaa, jossa värit olisivat oikein)

Ohje: 201 ideaa pieniin ja suuriin virkkaustöihin + omaa tuunausta
Nappi: Kirpparilöytö
Lanka: Novita tennesee
Koukku: 3 mm
Kenelle: Omaan rintakoru kokoelmaani

Postipoika muisti minua tällä kertaa mainoksella, jonka sivuilta huomasin tarjouksen jota en voinut olla käyttämättä. Siinä luvattiin 10 €:lla 3 kerää seiska veikkaa. Minähän hyppäsin siltä istumalta autoon ja hurautin lankaostoksille.
Mielessäni on raitasukkia retrohenkisin sävyin. :o)

Iloista viikon jatkoa! :o)

perjantai 9. tammikuuta 2009

Uuden vuoden lupaus...

Minä lupaan ja vannon pitää parempaa huolta blogistani, jos sanani syön niin mörrimöykky minut vieköön ja kaikki lankani tuhotkoon. :o)
Mistä moinen lupaus... olen monena iltana potenut huonoa omatuntoa, kun en kerkeä blogiani päivittämään. Sitä aina siirtää ja siirtää eikä koskaan saa sitten aikaiseksi.
Mörrimöykyn ilmestymisen pelossa pyrin pitämääm lupaukseni...

Vuoden 2009 ensimmäisenä työnä valmistuivat Sveitsin serkulle oranssit Kertut.
Tykästyin malliin kovasti ja näitä valmistuu varmasti lisää tänä vuonna.

Ohje: Kerttu-sukat
Lanka: 7 veikkaa
Puikot: 3,5 mm
Kenelle: Kasarimummolle Sveitsiin :o)

Blogi päivitykseltäni on vienyt aikaa ISO talvi siivous, jota olen suorittanut jo melkein viikon ajan. Kohta kaikki kaapit on taas läpi raivattu. Pikku miehen pienet vaatteet on naputeltu huutikseen myyntiin, osa kamoista menossa uffille ja paikallinen kaatopaikkakin saa oman lähetyksensä. Mieli on niin iloinen, kun kaapeissa asiat järjestyksessä. Tein löydönkin erään laatikon pohjalta. Valkoinen virkattu kassi. Tämä on tehty ehken vuoden 2005 paikkeilla. Kassiin oli tarkoitus tehdä vuori ja sitä se odottaa edelleenkin. Reppana ei tule saamaan sitä koskaan. Kassi päätyi uudeksi kodiksi keskeneräisille lapasille. Sinne mahtuu kivasti langat, ohjeet ja puikot. Kannatti raivata oikein kunnolla kaappien perukoilla. Ohjeesta en tiedä, saattaa olla omaakin tuotosta. Ainut varma asia on, että lanka on novitan suvia.

Postipoika on tykännyt meidän laatikosta viime aikoina, kun uusia lehtiä on tupsahdellut vähänväliä. En ole kerinnyt kuin Modaan tutustumaan. Mitään järisyttävää "PAKKO tehdä"-fiilistä ei tullut. Kahtellaan, mitä muilla lehdillä onkaan annettavanaan...


Vuoden ensimmäinen viikko on kulunut siis touhun täyteisesti. Tänään pääsimme pitkästä aikaa pulkan kanssa ulkoilemaan. Kaupunkimme hiekottaja sedät ovat yleensä niin aktiivisia, että on turha toivo lähteä kävelylle jonkin luistoa tarvitsevan vempaimen kanssa. Tänään kerkesimme ennen setiä ja oli niin mukavaa...tai ainakin äidillä oli. Pikku mies kellahti muutaman kerran naamalleen kyydistä ja kyllähän sitä lunta taisi tuiskuta pikku silmiin tuulenkin avustamana... ;o) Pienet vastoinkäymiset unohtuivat kotosalla kylmän maito lasin ja lämpöisen marjapiirakka palasen ääressä. :o)

Lumista viikonloppua! :o)