maanantai 27. helmikuuta 2012

Päivän herkku

Leivonta päivämme alkoi aamulla. Minä mittasin ja pikku mies kaatoi kulhoon aineita. Pikkuapuri odotti kovasti milloin pääsisi maistamaan ruskeaa taikinaa.
Taikinaa naamassa, pöydällä, pellillä ja osa osui onneksi vuokiinkin ja saimme aikaiseksi herkullisia muffinsseja. Todella hyviä kuumina vainilja jäätelön kanssa. Ohje löytyy uusimmasta Maku-lehdestä. Voin suositella. :o)

Herkullista päivän jatkoa! :o)

27.2.2012

Tapahtui viime viikolla. Kaunis, aurinkoinen aamu pakkasimme pulkkaan luisteluvarusteet ja pikku neidin rattaisiin. Perheemme suuntasi läheiselle luistelukentälle. Isoveli pääsi harjoittelemaan luistelua isin kanssa ja minä rattailin vauvan kanssa ja nautin auringon paisteesta.


Ensi talvikin on jo käynyt mielessä. Tein pikku miehellemme ensi talveksi luistimiin uudet sukat. Vielä toiset pitäisi tehdä, niin on sitten varasukat.

Lanka: Seiska veikan jämiä
Puikot: 3,5 mm
Koko: noin 32-33
Ohje: oma perussukka

Viikko sitten pikku neitimme sai kolme nimeä. Yksi uusi nimi ja kaksi vanhaa nimeä suvustamme. Oheinen asetelma koristi kahvipöytää. Ihastuttava. :o)


Nyt livahdan viimeistelemään lahjaa ystäväni kaksi vuotiaalle pojalle.
Mukavaa alkanutta viikkoa! :o)

maanantai 13. helmikuuta 2012

22.12.2011

Blogielämä on hiljentynyt pienen joulupaketin myötä. Arki täynnä vauvan tuoksua ja arjen pyörittämistä. Ennen paketin saapumista pakkasin kaikki käsityöt kaappien kätköihin. Oletin, että en hetkeen kerkeä/jaksa puikkoja heilutella. Toisin kävi. Pikkuneiti on ollut hyvin rauhallista ja nukkuvaa sorttia, joten puikot viuhuavat jo kovaa vauhtia. Niistä joku toinen kerta.


Pienen pieni tonttutyttö. Sairaalassamme kaikki jouluvauvat saavat päälleen tonttuvaatteet.
Hauska tapa. :o)

Neiti S
Aika: 22.12.2011
Paino: 3460 g
Pituus: 49 cm