lauantai 20. syyskuuta 2008

Kannettava, villahousut ja kirjoja

"Nyt meni hermot ja sen kyllä huomaa....."
Olemme siis olleet netti pimennossa viimeiset kaksi päivää. Kiitos ihanan Soneran. Voin suositella heidän liittymää, jos haluatte mennä koneelle joka kerta kädet ristissä ja toivoa...toimi, toimi, toimi.... ja kun ei toimi, alan miettimään minne menee noin 50 euroa kuussa. Pääset tulokseen: kankkulan kaivoon ja siinä vaiheessa meinaa jo verisuoni katketa ohimolta.

Tämän aamuinen toimimattomuus oli liikaa miehelleni, joka samalta tuolin istumalta lähti ostamaan meille uuden kannettavan ja mokkulan. Voi tätä elämän ihanuutta, kun hommat toimii. Hidashan tämä mokkula on, mutta ainakin tämän päivän toimivuus on ollut 100% aina, kun olemme koneen ääreen istahtaneet. :o)
Siinä hieman kone asiaa.

Vilsonkien alku on purettu. Ai, miksi....
Noh, ohjeessa käsketään neuloa 2o ja 2n neulosta ja samalla reunassa lisätään 2 silmukkaa tietyin välein. Kuinka ihmeessä voin saada reunasta siistin, kun lisäilen ja tikutan. Olen perfektionisti käsitöitä tehdessäni. Jos ei käden jälkeni miellyttä minua, kokee tekele yleensä kovan kohtalon ja ohje joutaa paperikeräykseen. Harmittaa, malli oli niin kivan näköinen.

Nyt on sama lanka ja eri malli tuloillaan. Aina suoraa ja avot, et on kauniit lisäykset reunassa. Silmä lepää niitä katsellessa.


Kirpparillakin olemme piipahtaneet. Tässä uusimmat löydöt.
Juna naulakko 2 € ja pieni retro essu 2,5 €.
Tuolle essulle ei kyllä ole mitään käyttöä. Meillä ei asu pikku tyttöjä, eikä ole perheenlisäystäkään tilauksessa. Kangas oli vaan niiiiin ihana, etten voinut olla ostamatta.

Pikku miehen kirjan sain 1 € ja itselle luettavaa 4 €. Nicci Frenchin kirjasta olisin maksanut enemmänkin. Kirja on ollut etsinnässä jo pitemmän aikaa. Kokoelmastani puuttuu enää uusin teos. Voin suositella. :o)

Nyt on käynyt niin, että kirja vie vähäistä neulonta aikaani. Eilen illalla ajattelin iltapalan äärellä lukea ensimmäisen sivun. Kuinkas kävikään... Tänään olen jo sivulla 100 ja en millään maltaisi olla kirjasta erossa. Yritän kiertää tämän illan kirjan kaukaa ja keskityn villahousuihin. Asiat tärkeysjärjestykseen.

Mukavaa, syksyistä viikkoa lukujoilleni!

4 kommenttia:

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Sama vika oli itsellä Soneran kanssa.. alkoi kiukku nousta pilviin.. Mulla onneksi korjaantui hitaus, kun irroitin johdot ja käynnistin uudelleen. Alkoi hieman puuduttamaan takapuolta, kun nopeus oli 1/10 normaalista (testasin)..

Kivoja löytöjä sulla..

Karvinen muuten odottaa sinua blogissani. :)

Annika kirjoitti...

Iik, kun ihana essu. Ei meilläkään ole pikkutyttöjä, mutta olisi mullakin ollut hankalaa vastustaa tuota ainakin noin pienellä hinnalla. Niin ja naulakkokin on mainio.

Elsukka kirjoitti...

Oliko lindexin essu? Meillä on tollanen sinipunainen.

Sonerasta olen todennut jo 2.5 vuotta sitten että *piip*.

Dna on ollut aina 99% toimintavalmis.

Rinri kirjoitti...

elsukka: Dna tosiaan toimia puksuttaa moitteettomasti. Ihanaa! Essu on lindexin. Huomasin asian vasta kotosalla. Luulin sen olevan tosi vanha.

neulova äiti: Kiitos karvisesta. Pitääkin tehdä päivitys sivuilleni. :o)

annika: kiitos kommenteista.