keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Keskiviikkona

Terveiset räkärättien ja finrex mukin ääreltä. Olo on kauhea. Valitettavasti pikku mies ei ymmärrä ollenkaan, miksi äiti ei jaksa ajaa hänen kanssaan autoilla, kantaa häntä, tehdä hienoja lumijuttuja pihalla jne. Tänään taaperojumpassa meinasi taju lähtee, kun puoli kuntoisena, hiki otsalla yritin tehdä kaiken mitä käskettiin. Nyt on ihana päiväunien aika ja päätin vihdoinkin saada aikaiseksi päivityksen.

Pikku miehemme saa ensimmäisen serkkunsa heinäkuussa. Tälle uudelle tulokkaalle, pojalle, valmistui pikku tossut. Tein valkoiset, koska tekovaiheessa ei ollut tiedossa, onko tyttö vai poju tuloillaan. Näihin on tarkoitus kirjailla pikku auton kuva.


Ohje: Neuleita kullannupulle (kirja, Erika Knight)
Lanka: Pikku miehen mummon lahjoittamasta lankapussista
Puikot: 3 mm
Kulutus: 12 g
Koko: 6-9 kk

Omiin käsiini tekaisin harmaa-valkoiset lapaset. Nyt on asuste kokonaisuus kunnossa harmaa pipo, harmaa huivi ja nämä. :o)


Ohje: Malli kuvio Ailin lapasista ja kaikki muu omaa säätöä
Lanka: 100% pihtiputaan lampaiden villaa
Puikot: 2,5 mm
Kulutus: 84 g

Omaan päähän tekaisin valkoisen myssyn. Ohje sama kuin vuosi sitten tekemäni "mummo peruukki", josta on sittemmin tullut lempi myssyni. Niin se mieli voi muuttua. Tykkään ohjeesta kovasti. Nopeasti kaunista.


Ohje: Moda, neuleklassikot 50 mallia koko perheelle
Lanka: Mandarin Fiesta (55% bomull, 45% acryl)
Puikot: 4 mm ja 5 mm
Kulutus: 70 g

Tällä hetkellä puikoilla on raitaisaa jämätöpsyköiden hävittämistä, lapaset ja keltainen otus. Niistä myöhemmin.

Perhe päivitys:
Pikku mies on alkanut juttelemaan ihan mahottomasti. Valitettavasti kieli ei ole vielä sama kuin isillä ja äidillä. Eiköhän se kohta ala muuttumaan ymmärrettäväksi.
Päiväkodistakin saimme soiton. Kyselivät tämän hetken tilanteesta ja voisimmmeko ottaa vastaan myös perhepäivähoitajan. Apuva, päiväkoti eläman olisi tarkoitus alkaa elokuun alusta ja minun pitäisi palata töihin...Ööööö...Olen kyllä harkinnut, josko jäisin kotiin siihen asti, kun pikku mies täyttää kolme. Ei millään raaskisi laittaa toista vieraiden hoitoon...Saas nähdä, mihin päätökseen päädymme kesän aikana.
Ja minä olin se joka Kovalla äänellä sanoin palaavani töihin Heti, kun äitiysloma päättyy.... ;o)

Nyt kajahti sellaiset äänet pikku miehen huoneesta, että äidin on palattava lapsenhoito puuhiin.
Aurinkoista viikon jatkoa!


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja pikkuneuleita. Paranemisia!