tiistai 26. huhtikuuta 2011

26.4.2011

Tyttöjä on syntynyt sukuun kaksi kappaletta.
Toinen tytön tyllerö syntyi Vaasassa reilu viikko sitten ja sinne lähti oheinen paketti.
Lähdin ostamaan bodya villahousujen seuraksi, mutta sekosin. Aivan IHANIA lastenvaatteita rekit pullollaan. Päätin ottaa tuon ja tuon ja tuon ja lisäksi vielä tuon. Iso paketti, kakkos äitäyspakkaus, lähti postipojan matkassa uuteen kotiin. Villahousu kelit taitavat olla mennyttä tältä keväältä. Noh, suloiset ne ovat silti, vaikka vain koristeena.

Ohje: Novita, talvi 2009
Lanka: luonnonvalkoinen wool
Puikot: 3,5 mm ja 4 mm
Koko: 50-62 cm
Vaatteet: Lindexin mallisto

Toinen tytön tyllerö syntyi sunnuntaina Jyväskylässä. Olimme perheen luona kylässä, kun äiti tuumasi, että nyt on lähdettävä sairaalaan. Sanoi vielä ovella, että tullaan varmaan kohta takaisin. Eivät tulleet. Vauva päätti tulla maailmaan turhia aikailematta etuajassa, kuten veljensäkin muutama vuosi sitten.
Jos vappu sää suosii, lähdemme mökkeilemään ja samalla matkalla menemme katsomaan pikku miehemme uutta serkkua.
Mukaamme otamme oheisen vihreän äitiyspakkauksen kirkkaanpunaisena. Villa-asusteena puuvillainen neule, joka EI ole vielä valmis. Kiirettä pukkaa.

Pääsiäinen vietettiin lapsuuden maisemissani. Kävimme metsäretkellä paistamassa makkaraa mummin ja papan kanssa, tavattiin tuttuja/sukulaisia (olisi niin mukava nähdä useammin), nautittiin kauniista ilmasta ja maalaiselämän rauhallisuudesta/hiljaisuudesta. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan kaipaavani lapsuusmaisemiin. Kiva käydä, mutta on se kiva palata aina kotiinkin. :o)

Ei kommentteja: