perjantai 5. huhtikuuta 2013

Pääsiäisestä on selvitty ja liikaa suklaamunia on syöty. Tämän vuoden kinderit olivat kyllä iso pettymys. Yllätykset olivat toistaan tyhmempiä koottavia leluja tai piirustuslevyjä. Viime vuoden barbababoja kaivaten. :o) Pihalla ovat alkaneet kuravelli leikit ja purojen kaivelu. Sisälle saapuu ruskean kirjavia lapsia, jotka tekisi mieli pestä ulkosalla painepesurilla (jos meillä sellainan olisi). Pyykkikone pyörii ahkeraan. Noh, sitten asiaan...
Kana oli niin yksinäinen lipaston päällä, jotta olihan sen saatava kaveri. Pupu ystävämme muutti meille maanantaina.



Ohje: Novita kevät 2012
Lanka: 100% villalanka Pihtiputaalta
Virkkuukoukku: 3 mm
Muut tarvikkeet: huopakankaana toimii mummon vanha villakangastakki, napit omasta kokoelmasta

Keväiset, iloiset, riemunkirjavat sukat pikku neidin kumisaappaisiin.


Ohje: oma
Langat: jämälankoja
Puikot: 3,5 mm

Iloista kevään jatkoa!

3 kommenttia:

Katja V kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

Rinri kirjoitti...

Käyn vastaamassa. :o)

Elli kirjoitti...

oi söpö pupu! ja on nuo värikkäät sukatkin kivat! :D