maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pääsiäinen

Onneksi suklaamunat alkavat jo loppumaan. Alkaa tulla jo korvistakin suklaata. Kinderit barbababoineen olivat tänäkin vuonna aivan parhaita.
Perjantai aamuna meillä kerättiin suklaatipun yöllä munimia suklaamunia. Eteisestä löytyi kartta ja kori ja sitten mentiin esikoisen kanssa. Voi, sitä riemua. (tämä tarina piti julkaista jo pääsiäisenä, mutta jäi tekemättä. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan)

Pääsiäistervehdyksenä lähti tänä vuonna muutamaan osoitteeseen tiskirätti pääsiäistoivotuksin. Hauska idea, vaikka itse sanonkin.


Valmistunut on perinteiset villasukat. Nämä pääsevät synttäripakettiin ensi talvena. Lankana 100% Pihtiputaan lampaiden villa. Todella ohutta lankaa, toivottavasti kantapää kestää käytössä. Jos ei kestä, niin täytyy ottaa parsinneula mukaan ja lähteä paikkauskeikalle lentokoneella.

Aurinkoa on riittänyt koko pääsiäisen ajan. Lumet ovat saaneet kyytiä. Esikoinen jo odottaa, milloin aloitamme grillauskautemme. Odotan sitä myös itsekkin. Meillä on uusi koti ja sen mukana saimme myös ihanan takapihan, omalla rauhalla. Odotan innolla, että pääsemme sinne syömään ja kahvittelemaan ystävien kanssa. Uudet pihakalusteet ovat ostoslistalla ja terassi suunnitelmissa. Eilen naapuri jo laitteli terassiaan kesäkuntoon. Itsellekin iski kiire päästä pihapuuhiin. Valitettavasti takapihalla on vielä ainakin metri lunta ja päivä aurinko ei sinne paista. Voih, toivottavasti vappuna olisi lumeton takapiha.

Pikku neitimme on löytänyt kädet. Nyrkkejä ja sormia imeskellään. Isoveljen seura on aivan parasta. Matkii hienosti veljen naurua. Yhdessä räkättävät sohvalla iltaisin. Neiti kasvaa aivan liian nopeasti. Tänään taas löysin kaapista paljon käyttämättömiä vaatteita. Tuntuu, että 56 cm vaatteista hypättiin suoraan 68 cm kokoisiin. Voi syytä olla myös siinä, että olen hankkinut aivan liikaa vaatteita. Mutta eihän niitä pieniä ihanuuksia voi vastustaa kaupassa tai kirpparilla. Onneksi on keksitty huutonet, kotiäidin paras harrastus. Toinen paras harrastus on ystävien kanssa kahvittelu. Ystävien merkitys korostuu kummasti, kun alkaa viettämään aikaa kotosalla 24/7. Kiitokset ystäville menneistä ja tulevista kivoista kahvihetkistä. :o)Esikoisen ensimmäinen ompelutyö. :o)

Uuni napsahti. Porkkanasämpylät haluavat paistumaan.
Mukavaa maanantain jatkoa! :o)

Ei kommentteja: