lauantai 19. huhtikuuta 2008

Aurinkoinen lauantai päivä

Päivämme alkoi tänään todella varhain. Pieni miehemme aloitti konttaus harjoitukset puolen kuuden aikaan, eikä millään suostunut nukkumaan enää sen jälkeen. Ei auttanut kuin flunssaisen mamin nousta lämpöisen peiton alta ja lähteä laittamaan lapsoselleen aamupuuroa. Kuten jo mainitsin olen flunssassa. Aivastuttaa, nenä vuotaa, päätä särkee ja väsyttää. Voi tätä elämän kurjuutta. :o( Onneksi sentään aurinko paistaa ja uusia neulehankkeita on siinä vaiheessa, että langat odottavat pöydällä.

Päivän harjoittelimme konttaamista ja eteenpäin ryömiminen lähti sujumaan iltapäivän puolella. Koska mamista ei ollut pikku miehelle antamaan päivittäistä rattailu kyytiä viritin rattaat takapihallemme. Ei mikään helpoin operaatio.
Takapihamme päättyy rinteeseen. Rinne on istutettu täyteen pensaita ettei vain rattaita saisi vietyä sitä kautta ylös. Ei auttanut kuin niistää nenä ja heittää rattaat "olalle" ja kantaa ne asuntomme läpi ulos. Huh huh...mutta tulipahan tehtyä.
Mies rattaisiin ja nukkumatin luo.
Kun nukkumatin autosta näkyi enää vain perävalot, ampaisi tämä mami sisälle. Syöksyin varaamieni lankojen ja puikkojen luo. Puin paljon päälle ja vedin aurinkolasit päähän. Hetken päästä löysin itseni nauttimasta auringosta takapihan rappusilta. Käsissäni oli tuloillaan miehellemme uudet rattailu tossut. Aika hyvin natsaa väri uuteen haalariin. Olen tyytyväinen. :o)

Päädyin rattailu tossuissa perinteisiin villasukkiin. Lapaset ajattelin tekaista samoilla langoilla. Eiköhän miehemme ole aika saada hanskat, joissa on peukalollekin paikka. Vauva hanskat joutavat varastoon. :o)


Aurinkoiset terkut takapihalta! Rinnallani 100% oma tekoinen tuotos. ;o)

Ei kommentteja: