tiistai 29. huhtikuuta 2008

Aurinkoinen mökki reissu

Ihanan aurinkoista päivää kaikille!!! :o)

Flunssa pöpö alkaa olla karkoitettuna, joten elämä alkaa taas hymyilemään.
Viikonloppuna piipahdimme itä-suomessa mieheni vanhempien mökillä. Torstaina teimme päätöksen, että huomen aamuna lähdetään reissuun. Kovalla tohinalla sain pakattua taas kaksi isoa kassia täyteen tavaraa. Pitäähän kahden yön reisulla olla vaihtovaatteita joka lähtöön. Ja kuten arvata saattaa puoliinkaan tavaroista emme koskeneet koko viikonloppuna. :o)
Piti siis torstai iltana kehittää myös pikapikaa jokin mökki työ.
Syöksähdin lanka kassille ja nappasin kerän luonnonvalkoista nallea. Malliksi ajattelin ottaa Oddcherryn blogissa nähneeni sukkamallin. Nimesin sukat Palikka sukiksi. Idea Oddcherryltä ja loppu on omaa säätämistä.


Pikku miehemme sukat sain valmiiksi viime viikolla ja ovat olleet jo kovassa käytössä. Olen tyytyväinen sukkiin.


Lanka: 7 veikkaa
Puikot: 3
Malli: oma

Tuossa sukkia neuloessani tuli mieleen, että teen jokaikiseen työhöni jonkinlaisen kämmin. Kukaan muu ei niitä yleensä huomaa, mutta minua se häiritsee. Pitää kai ajatella, että se on se minun leimani tuotokseen. Yllä olevissa sukissa virheenä...
Olin niin innoissani lopettamassa varren raidoitusta, että päätin lopettaa sen yhden puikon liian aikaisin. Siis kuinka voin olla niin tumpelo, etten huomaa, että koko kierrosta ei ole loppuun asti tehty. Huomasin asian liian myöhään, joten en jaksanut alkaa purkamaan. Harmaa lankakin oli jo katkaistu, joten en halunnut lisää pääteltäviä lankoja. Siis pieni moka, mutta meinas viedä yöunet, kun ketutti.
Monissa muissa töissä saatan innoissani neuloa liikaa kerroksia ja sitten puretaan tai oikeaa-pintaa neuloessa saatan löytää monen kerroksen päästä, että olen tehnyt joukkoon yhden nurjan silmukan. Kuinka sekään voi olla mahdollista....

Voisinkin jatkossa laittaa lahjatuotteiden mukaan lapun "missä on virhe?" ja löytäjälle löytöpalkkio. Vois olla saajalla hauskaa, mulla ei... ;o)

Palaan vielä viikonlopun reissuumme ja laitan hieman maisema kuvia. Ilma oli niin kaunis lauantaina. Aurinkoinen terassi, kuppi kahvia ja puikot kädessä. JA mummo pikku miestä hoitamassa. Kotimamin omaa laatuaikaa! :o)


Ei kommentteja: