lauantai 3. toukokuuta 2008

Mahotonta meininkiä

Voi hitsinbimbula, et on ihania ilmoja pidellyt. Aurinkoinen ilma on piristänyt niin paljon, että olen päässyt aloittamaan oman tildaus urani. Uusi neulatyyny on tuloillaan. Tildan kankaat ovat hieman liian pliisuja mun makuun, niimpä omat tuotokset tulevat olemaan enemmän retrohenkisiä. :o)
Eilen illalla aloitin tikkaamaan kangas palaa puurenkaan ympärille. Ei ollutkaan niin nopeaa hommaa kuin aluksi ajattelin. Sisäinen perfektionisti heräsi kauhuissaan, kun ommel näytti niin kauhealle. Onneksi tikkaus tulee jäämään "pallon" alle piiloon.
Ompelu on ollut vähemmällä viime aikoina, joten hetken aikaa menee ennen kuin löydän kunnon tatsin hommaan.Tänään kerkesimme pienen kesämiehen kanssa kaupungille humputtamaan. Lindexiltä lähti kassillinen IHANIA kesävaatteita mukaan. Miksi vaatteet pitää asetella pöydille niin että on pakko ostaa t-paidan lisäksi siihen sopivat shortsit, sukat, hattu jne.
Tai sitten vika on vain ostajassa... En siis pystynyt vastustamaan ihanuuksia ja kannoin kotiin kassillisen vaatteita. Noh, ompahan mitä naputtaa huutikseen kesän jälkeen.
Ensimmäiset kengätkin ostimme kesämiehelle. On se pienten kenkien ostaminen sitten vaikeaa. Puolisen tuntia soviteltiin ja vertailtiin. Kotiin tulin kenkäparin kanssa, joka näyttää olevan liian pientä kokoa. On tämä esikoisen kanssa puuhastelu välillä niin haasteellista. :o)


Palaampa taas käsitöiden maailmaan. Palikka sukkani valmistuvat hitaasti, mutta varmasti. Ja uusista pannulapuistakin olen haaveillut... :o)
Kangas kaupasta tarttui mukaan raidallista ja limen vihreää kangasta. Raidallinen menee tilda töihin ja vihreästä olisi tarkoitus tehdä tyynyjä antamaan lastenhuoneeseen pirteää ilmettä. Nähtäväksi jää pysynkö alkuperäis suunnitelmassani.
Ja taustalla tilda purnukat. Aikasta suloiset.


Aurinkoista viikonlopun jatkoa!
Säntään tästä tildaamaan ja jätän kesämiehen nukkumatin kanssa leikkimään yöksi.
Tämä on vielä pakko kertoa, kesämies nousi tänään ensimmäistä kertaa seisomaan omin avuin. Onneksi pinnasängyssä, koska maanvetovoiman viedessä voiton, ei tullut kuhmua pikku päähän. :o)

Ei kommentteja: