maanantai 19. toukokuuta 2008

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Huhhei, ompas ollut vauhdikasta viime aikoina. Mökkeilty on, miehen siskon häitä juhlittu, auto naarmutettu, pikku mies ottanut ekat askeleet tuen kanssa, konttaus vaihteella mennään 100 km/h, ainaskin melkein ja käsitöitä on siinä sivussa neulottu/ommeltu.

Kesäkassin sain melkein valmiiksi muutama ilta sitten. Tildan hyvä ja nopea ohje. Enää puuttuisi kahvat (hankinta listalla pyöreät isot kahvat) ja koristelu napeilla. Ongelmana on, että laitanko mustia vaiko valkoisia nappeja.
Ohessa alustava luonnos koristelusta. Näyttääkö pahalle vai hyvälle???
Luovuus tuntuu olevan kesälomalla, kun en osaa päättää millaisen koristelun tekisin.... Plääh... Miksi tää on niin vaikeaa aika ajoin...Vuorikankaaksi valitsinkin varastostani huutonet löydön vuoden takaa. Hieman tyylikkäämpi kuin hassu koirakangas.


Miehen mielestä laukku on ällön, retro keltainen ja yksi kaverinikin oli kahdenvaiheilla, onko laukkuni ällö vai nätti....grrrrrrrr, sanon minä.
Se on hieno. Piste.
Mie tykkään retroilusta ja mikä sen ihanampaa kuin saada laukku kierrätysmateriaaleista. Keltaisuuden sävyllä ei ole mitään väliä. :o)

Kahvojen metsästys reissulla (ei löytynyt!) tarttui mukaan kirjonta välineitä, neulatyynyjen "jalustoja", taikatussi ja kirjonta kuvan "kopiointi-kynä". Tänä kesänä hyppään kirjonnan maailmaan ja pääsen toteuttamaan lisää tilda ohjeita. Eipä kai tuo niin vaikeata voi olla...


Ja kai se on pakko tunnustaa. Viikonlopun mökki reissulla retkahdin pannulappuihin...
Pitkään jatkunut pannulaputon putki meni poikki. Nyt on 3 pannulappua odottamassa koristelua. Kuinka tässä näin pääsikään käymään...
Lähikaupassa käydessäni bongasin lankahyllyllä pirtsakan keltaista tennesee lankaa ja heti lähtivät ajatukset harhailemaan pannulappujen luo.
Yritän pysyä kovana ja kiertää kyseisen kaupan kaukaa. Tosin sain kuulla, että siellä samaisessa kaupassa on muumi mukit tarjouksessa. Siinä on kaksi niin ISOA houkutinta, että saatan repsahtaa. ;o)

Menomatkalla mökille meinasi virkkuukoukku saada sydärin. Kaikessa rauhassa köröteltiin ohituskaistaa. Edellämme ajoi auto peräkärrynsä kanssa. Yhtäkkiä peräkärryn pohja ottaa ilmalennot ja tulee suoraan meitä kohti. Ilmavirran vaikutuksesta heittääkin sivulle ja tumpsahtaa kylkeemme. Seuraavaksi vilkaisen taakseni ja näen IIIIISSSSOOOONNN vanerilevyn iskeytyneen takana tulevan auton konepeltiin (leikkas aikasta ison loven auton keulaan). Henkilö vahingoilta selvittiin, mutta kyllä säikäytti. Autollamme olisi yksi vuotis synttärit kesällä. Ottaa meinaan aikalailla päähän, kun uuden auton konepellissä naarmu, kyljessä lommo ja niin pirusti naarmuja. Oli sit äijällä niin ruosteinen peräkärry, ettei pohjakaan pysynyt kiinni. Vakutuus taistelut alkakoon... :o(

Nyt kipaisen hakemaan käsityö pussini ja jatkan palikka sukkia. Toinen on jo valmiina. :o) Mukavaa viikkoa kaikille, jotka sivuilleni eksyvät.
Köhhh köhhh...kommentteja saa jättää...köhh köhhh... ;o)

2 kommenttia:

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

No jopa saitte auton kanssa kokea kamalia.. Onneksi ei teille itselle sattunut mitään vakavaa. Toivottavasti oikeus tapahtuu jälkipuintien parissa.

Kivahan laukku sulla on tulossa. Makuja on niin monia.. mitäpä sitä suotta muita miellyttämään, jos itselle tekee.

Mukavaa viikkoa myös teille, kesää odotellessa..

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Nappiasetelma näyttää e-rit-täin hyvälle! Ei muuta kuin ompelemaan kiinni. Ehkä olet sen jo tehnytkin..?