sunnuntai 11. toukokuuta 2008

Äitienpäivää!

Ensimmäinen äitienpäivä alkaa kääntyä iltaan. Ompas ollut mukava päivä.
Aamu alkoi aamupalalla sänkyyn. Pikku miehemme ei halunnut antaa äidin syödä rauhassa vaan teki äkki hyökkäyksiä tarjottimelle. Mielenkiintoista oli iso kiiltävä lusikka ja voileivät. Voileipiä olisi ollut kiva päästä puristelemaan. Kuinka voikin 8 kk:n ikäinen pikku mies ollakin niiiiiiiiin nopea liikkeissään... :o)
Lahjaksi sain pojilta ihanat kesäkengät, ikiomat crocsit ja neulojalle sopivan mukin.
Nyt kelpaa tallustella hakemaan aamuisin lehteä laatikosta (ja kirota samalla, kun postilaatikot ovat kaukana pihan perällä) ja hörppiä aamukahvia uudesta mukista.


Mutta mitäs käsityö rintamalla...
Olen istunut kangas laatikon ääressä yhden tunnin. Olen käännellyt ja väännellyt kankaita ja suunnitellut ja suunnitellut ja mittaillut ja suoraan sanottuna vain haahuillut, että mitäs sitten tekisin.

Kesä on tainnut saapua, joten taidan aloittaa kesäkassin väsäämisen.
Kirpparilta löytämäni keltaiset verhot taitavat saada uuden elämän laukkuna. Jos tekisi päällisen keltaisella ja sisustaan hauskaa koirakangasta. Kahvoiksi pyöreät bambukahvat ja koristeluun paljon nappeja. Kuullostaa hyvälle, toteutus voi olla sit aivan toista. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, mitä saan aikaiseksi.Muuten käsityö rintamalla todella hiljaista. Aika mennyt takapihalla myllätessä. Eilen sai ajaa ekaa kertaa nurmikon. Ihanaa, että pääsin pitkästä aikaa itse ruohonleikkurin ohjaksiin. Viime kesänä oli iso maha tiellä, joten mies sai hoitaa kaikki pihatyöt. Siistiä pihaa katsellessa hermo lepää, ainakin tällaisella himo siivoojalla. ;o) Ohessa muutama luontokuva. Kirsikkapuu kukkii niin kauniisti ja nuo keltaiset kukat.
Terveisin nim.merk. viherpipero,ei löydy täältä osoitteesta.
Ei kommentteja: