torstai 22. toukokuuta 2008

Keltaista, vihreää, muumeja...

Lähikaupassa poikettu ja mukaan tarttui 2 kerää pirtsakan keltaista tenneseetä. Lisäksi laajensin muumimuki valikoimaani kahdella uudella värillä. Teki mieli ostaa kaikki puuttuvat, mutta maltoin mieleni ja muistin, että hoitovapaa alkaa kahden viikon päästä. Näin ollen loppuu mukien ostelu hetkeksi aikaa ja kukkaron nyörit vedetään tiukemmalle.


Vihreää, vihreää.... Rasia pullollaan vihreää.

Pannulapun alkujahan siellä asustaa.
Vinkki: Tupperwaren eväsrasia aivan ihanteellinen virkkuutyön mukana kuljettamiseen. Boxiin mahtuu hyvin rulla lankaa ja virkkuukoukku. Ja ihana limen vihreä väri kruunaa kaiken!
Pohdinnan alla, teenkö valkoisella vaiko ruskealla koristelun lappusiin...Käsityölehtien maailmassa ei mitään raportoitavaa. Uusin moda oli pettymys. En viitsi edes kertoa, millä raivilla tein kotihommat, keitin kahvit, istahdin sohvalle ja totesin "Pläääh, ei mitään kivaa!" Olenko liian vaativa lukija vai onko lehdensisältö huono... Jääkäämme pohtimaan sitä aikamme kuluksi.


Juhannus alkaa lähestymään ja siitä on enää 6 kk jouluun, joten on kai aika alkaa hankkia itselleen joululahja stressiä. Tänä vuonna, kun olen hoitovapaalla, ei rahaa hienoihin joululahjoihin ole paljoakaan. Näin ollen olen ajatellut ilahduttaa ystäviäni kätteni töillä (hymmmm...Kuuluukohan kaveri joukossa riemun kiljahduksia vai epämääräistä mutinaa....). Täällä esiintyviä töitä saattaa siis lähteä korvatunturille tonttujen pakattavaksi ja joulupukin toimitettavaksi. :o)

Tämä ilta varattu Hanna tädin kakkaraisten ja kaneli ässien tekoon. Puikoilla on vapaailta.
Hassun hauskaa torstain jatkoa blogini lukijoille! :o)

Ei kommentteja: