tiistai 14. lokakuuta 2008

Valkoinen ja kaunis.

Se on luonnonvalkoinen. Siinä on silkkinauhaa. Se on aivan ihastuttava. Pienen pieni kietaisuneule on valmiina. Sen tulee saamaan kohta puoliin maailman putkahtava tyttö vauva (tai ainakin sellaisen tiedon vanhemmat ovat saaneet lääkäreiltä). Meinasin ostaa vaaleanpunaisen silkkinauhan, mutten uskaltanut. Jos vaikka lääkäreiltä olisikin saatu virheellistä tietoa.
Neule on lyhyt hihainen ja talvi on tuloillaan. Ei kai hirveän järkevä neule, mutta toisaalta tuo on kyllä aikasta kiva vaikka valkoisen bodyn päällä.
Kuvat edestä ja takaa. Neule sidotaan taakse kiinni, ettei pienen pienet kädet sotkeennu nauhaan.

Ohje: Neuleita kullannupulle-kirja
Lanka: Rondo Timantti
Nauha: Silkkinauhaa Hannan Kankaasta
Langan kulutus: 130 g
Puikot: 3 mm
Koko: 6-9 kk

Neulemaailman ulkopuolinen elämä on ollut aikasta hulinaa. Olen päättänyt jatkaa hoitovapaatani ensi vuoden elokuuhun. Tein tämän päätöksen eilen. Tänään sain soiton, että olen saanut työpaikan (olen siis hakenut töitä kotikaupungistani ja käynyt haastattelussa). Iski ahdistus. Kotiäiti -> työssäkäyvä äiti. Ei. Ei ole minun aikani palata työelämään. Oma rakas poikani tarvitsee minua enemmän kuin työelämä. Huomenna edessä puhelinsoitto "Kiitos, mutta ei kiitos". Huh. Hurja päätös, mutta se tuntuu niin oikealta. Äitiys muuttaa kyllä kaiken. :o)

Kirpparimaailmassakin on tapahtunut.
Kukkakangas. Iso pala hintaan 2 €.

Nahkainen vanha laukku hintaan 3 €.

Neulemaailmassa vihreä villatakki edistyy kerros kerrokselta. Aika hidasta, kun puikolla on 142 s. Ei montaa kerrosta illassa kerkeä tikuttamaan vai olenkohan vain maailman hitain neuloja. Jäämpä sitä pohtimaan ja nauttimaan tiedosta, että olen huomennakin vielä onnellinen kotiäiti. :o)


5 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Kivan kankaan olet löytänyt kirpparilta. Mitäs meinaat siitä tehdä? Tai meneekö kenties sellaisenaan käyttöön..?

142 silmukkaa ja ohuet puikot. Hui hirvitys! Minun kärsivällisyyteni ei riittäisi tuohon työhön. Kaunista jälkeä olet kyllä saanut aikaan - taas kerran!

(ps.olen ent. Tirsu)

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Syytetään ihan tuota silmukkamäärää, ohutta lankaa ja ohuita puikkoja.. Tämä yhdistelmä koittaa aina silloin tällöin nujertaa neulojan.. Mutta näytä niille.. :D Hiljaa hyvä tulee, vai miten se meni. :)

Rinri kirjoitti...

Anu: eli Tirsu, mukava kuulla sinusta pitkästä aikaa. Olenkin ihmetellyt minne olet kadonnut. Sitä niin äkkiä tottuu tuttuihin nimiin kommenteissa. :o)

Kangas on niin ihastuttava, etten tiedä mihin sen raaskisin käyttää. Ehkä iso kassi. Pitää pohdiskella.

Kiitos kehuista. Mieltä lämmittää ja jaksan jatkaa tikuttamista. :o)

Neulova äiti: Kiitos tsempistä. Mä näytän tuolle yhdistelmälle, kuka on päällikkö talossa. ;o)
Toivotaan, että villatakki on kovan uurastuksen jälkeen sellainen kuin kuvittelen sen olevan. Purkaminen olisi aivan kauheaa.... :o)

Elsukka kirjoitti...

Aika hyvät löydökset. Harmi ettei päästy mukaan.

Tosi hieno nuttu. Saaja on varmasti onnellinen.

Eija kirjoitti...

Aikamoisen silmukkamäärän saa neuloa... yritä jaksaa. Ja onnea kotiäidille, se on tärkeää työtä!