sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Lunta tuiskuttaa

Ompas ollut lumen täyteinen päivä. Tuuli on pöllyttänyt lunta niin ettei olohuoneen ja keittiön ikkunoista näe edes ulos. Tällaisella säällä on ihanaa istua villasukat jalassa sohvalla ja tehdä käsitöitä kynttilöiden lepatusta katsellen.

Aamusta uskaltauduimme sen verran ulos, että kävimme Joulubasaarissa kaupungilla. Paikalla oli ihanastuttavien käsitöiden myyjiä. Jos ei iso mies ja pikku mies olisi olleet mukana, olisin viihtynyt paikalla koko päivän. Tällä kertaa teimme nopean kierroksen ja mukaan tarttui ihastuttavia ostoksia.
Kukkarinta koru, joita löytyy osoitteesta Sysimetsä Desing,, 2 kpl rintakoru-heijastimia, joiden tekijä löytyy osoitteesta Akatombo ja 2 kpl magneetteja ja näitä löytyy lisää osoitteesta Peikonpoika.

Toisen heijastimen lisään hyvän ystäväni joululahjaan. Täytyy pitää huolta, ettei ystävä jää auton alle ulkona reippaillessaan. :o)

Sitten palaamme omaan käsityö tehtaaseeni. Tehtaan tuotantoa on hidastanut kova flunssa aalto, joka nujersi joka perheenjäsenemme. Onneksi alamme olla jo kunnossa ja pääsemme palaamaan normaaleihin arkirutiineihimme.
Jottei uusi flunssapöpö iskisi pikku mieheemme heti uudelleen, on äidin pitänyt parantaa ulkoilu varustusta kaulurilla.
Kauluri on hieman kireä kaula osastaan. Kun pikku pää kasvaa hieman lisää, joudun purku puuhiin ja neulomaan väljemmän kaula-aukon. Ohjeen mukaan kaulus olisi pitänyt kääntää nurjalle puolelle ja ommella sinne kiinni. Kokeilin, mutta päälle pukeminen oli mahdoton tehtävä. Väkisin jos olisin vetänyt niin olisi lähtenyt pikku isännän nenä irti. Tyhmä ohje vai liian tiukkaa neulova äiti...? ;o)

Ohje: Novita kevät 2006
Lanka: Novita Suvi (100% puuvilla, mintun vihreä)
Puikot: 3 mm ja 3,5 mm

Eilinen iltapäivä kului glögia juoden ja joulutorttuja syöden ystävä pariskuntamme kanssa. Saimme heiltä ihastuttavan tuomisen.
Sydän pussukka ja kasa kiviä tai siltä ne ensi silmäykseltä näyttivät. Kyseessä on kasa kynttilöitä. Ihastuttavia! :o) Kiitos J ja M vielä kerran! :o)

Lahjakassiin on löytänyt tiensä pienet sukat. Tällä hetkellä puikoilla samanlaiset sukat. Väreinä valkoinen ja punainen. Niiden jälkeen enää muutama joululahja tekemättä. Onneksi on vielä muutama viikko aikaa lahja puuhiin.

Malli: Novitasta, omilla muokkauksilla
Lanka: Smart ja 7 veikkaa
Puikot: 3 mm ja 3,5 mm
Kenelle: Joululahja pikku tyttöselle
Koko: 1 - 1,5 v

Lumista alkavaa viikkoa kaikille! :o)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nuo rintakoruheijastimet ovat loistava idea! Kauniita ja hyödyllisiä yhtä aikaa. Nuo magneetit ovat myös vekkuleita. Kiva, kun laitoit nuo linkit esille.
Nuo kivikynttilät ovat myös kivoja. Ja sydänpussukka on ihastuttava. Ja ja.. Koko postaus on ihana!!! =)

Rinri kirjoitti...

Kiitos! :o)