perjantai 7. marraskuuta 2008

Välipala myssy

Vihreän ja työlään projektin jälkeen oli ihanan rentouttavaa tehdä helppo ja nopea "käsityö välipala". Myssy valmistui kahdessa illassa, koriste yhdessä illassa ja päättely ja koristeen paikoilleen ompelu yhdessä illassa eli 4 illan homma. JA kerrankin tein jotain itselleni. :o)
Myssy on juuri sellainen kuin toivoinkin sen olevan. Myssy helpottaa kotiäidin elämää paljon. Aina ei kerkiä tai viitsi laittaa hiuksiaan, kun pitää lähteä kauppaan tai kylään. Kauniin myssyn ansiosta tarvitsee vain föönata etutukka nätiksi ja heittää myssy päähän ja eikunmenoksi. :o)


Ohje: MarioMyssy
Koriste: kirjasta 201 ideaa pieniin ja suuriin virkkaustöihin
Lanka: SandnesGarn Fiesta (myssy), koristeen lanka mummolta perittyä ohutta ja karkeaa lankaa
Puikot: 5 mm

Tällä hetkellä puikoilla on tuloillaan pikku miehellemme kauluri. Yllätys, yllätys värinä on taasen yksi vihreän sävy. Pikku miestämme voisi kutsua paremminkin pieneksi vihreäksi mieheksi, kun äiti ostaa ja neuloo aina vihreää. En jostain syystä osaa ostaa poikamaista sinistä. Vihreä on niin raikas väri. :o)

Nyt lähden laittamaan keittiön pöytäämme jatkopalan paikoilleen. Huomenna pöydän ääreen pitäisi saada mahtumaan 8 aikuista ja 4 lasta. Aamulla kahdeksan aikaan aukeaa "Rinrin pitopalvelu" valmistamaan suussa sulavia herkkuja tupperi kutsujeni vieraille. Vauhdikas lauantai päivä tuloillaan. Kaiken järjestämisen keskellä pitäisi käydä rokottamassa vihreä miehemme influenssaa vastaan, kuinka saan taas ajan riittämään kaikkeen..... :o)

Mukavaa viikonloppua! :o)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana myssy, onnistuneet värit ja sopii päähäsi todella hyvin.

Rinri kirjoitti...

KIITOS! :o)