keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Onnen omena

Joululahja itselleni -> Onnen omena. Kävin mieheni äidin (inhoan sanaa anoppi, joten en voi sitä käyttää :o) ) kanssa jouluostoksilla ja eräästä käsityöliikkeestä löysin näitä ihania huovutettuja omenoita. Yksi oli ihan pakko saada omaan kotiin. Ensin ajattelin tökkiä kylkeen neuloja, mutta huomasinkin sen olevan ihan omana itsenään ihastuttava koriste uuden kaapimme päällä. Olemme siis vihdoinkin saaneet valkoisen, lasiovellisen kaapin työnurkkaukseemme valkoisen pöydän kaveriksi. Dean Koontz kirja kokoelmani pääsi uuteen kotiin ja ylähyllyn varasin käsityö kirjallisuudelleni. Voi, kuinka rakastankaan, kun tavarat ovat järjestyksessä. :o)

Keltainen kassi. Näyttääkö tutulle... :o)
Sain jokunen viikko sitten valmiiksi kolmannen kesäkassin. Tällä kertaa tilaustyö serkultani. Laukku pääsee uuteen kotiin viikonloppuna ja toivon saajan pitävän siitä yhtä paljon kuin minä. Mielestäni päällikangas on aivan ihanan retro.

Ohje: Tildan tapaan
Kankaat: Päällinen vanha verho, serkkuni kirpparilöytö Oulusta ja vuorikangas vanha verho, minun kirpparilöytöni
Kahvat: Käsityöliikkeestä

Tänään meillä on leivottu joulupiparit. Äsken askartelin osaan koristelun tomusokerivesi-seoksella. Nam! :o)
Tekaisin myös keittiöön uuden kynttilä "purkin". Lopputulos on kaunis ja sopii keittiöömme täydellisesti. Tarvikkeet vanha hillopurkki, merisuolaa, punaista nauhaa ja tuikku. Niin helposti nättiä ja toimivaa.


Hernepussi-projekti on aloitettu. Olen kaivellut kangaspusseistani jämäpaloja ja leikellyt niistä erimallisia palasia. Enää vain saumat yhteen, herneet sisään ja pikku mies niillä leikkimään. :o)

Puikoille ovat päässeet oranssit kertut. Eteneminen hidasta. Ompelu innostus syönyt neulomis haluja... :o(

Siinä lyhykäisyydessään, mitä meillä on tapahtunut.
Palaamisiin ja lumista viikonloppua! :o)

2 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Oi, täällähän on taas paljon kaikkea kivaa! Tuo omena on ihana. Tein siskoni kanssa kerran samantyyliset, mutta tuon seurassa ne olisivat tosi häpeissään. ;)
Tuo kassi on aivan yhtä mahtava kuin ne edeltäjänsäkin. Voisikos sinulta kenties tilata tuollaisen..? Minä ressukka, kun en osaa tehdä moista. =(
Tuo tuikkulyhty on myös ihan mahtava. Pipareista samat sanat ja ja ja...
Miten voinkaan hurmaantua jutuistasi aina näin kovasti. =)

Rinri kirjoitti...

Anu: Suuret kiitokset kommenteistasi. :o)