keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Vihreää

Täällä on eletty kauhun hetkiä. Uusi kannettavamme sanoi puff ja näyttö muuttui mustaksi. Iski paniikki... puolen vuoden valokuvamme ovat koneella ja niiden polttamista odottaa kaksi levyä koneen vieressä. Pelkäsin, että saamattomuuteni kuvien polttamisen suhteen kostaantuu ja kovimmalla tavalla. Onneksemme selvisimme säikähdyksellä. Sain koneen auki ja kuvat talteen. Tänään mies teki koneelle "jotain" ja kaikki toimii taas kuin unelma. Emme tiedä, mikä koneeseen iski. Toivotaan, ettei uudestaan tarvitse alkaa panikoimaan. Temppuileva tietsikka on niiiiiin raivostuttavaa. :o(

Lapasten teko on puuduttavaa, joten tarvitsin pienen välipalan.
Virkkuukoukku ja tenneseen jämä = rintakoru. :o)
Ostin alennusmyynnistä itselleni ihanan vihreän huovin. Olenko muistanut mainita, että olen aivan hulluna huiveihin. Niitä löytyy varastostani joka lähtöön ja monen huivin sävyyn löytyy myös saman värinen rintakoru...Kokonaisuus ennenkaikkea. :o)
Niin...uusi huivini tarvitsi kaverin ja sellainen syntyi yhdessä illassa. (en millään saanut kuvaa, jossa värit olisivat oikein)

Ohje: 201 ideaa pieniin ja suuriin virkkaustöihin + omaa tuunausta
Nappi: Kirpparilöytö
Lanka: Novita tennesee
Koukku: 3 mm
Kenelle: Omaan rintakoru kokoelmaani

Postipoika muisti minua tällä kertaa mainoksella, jonka sivuilta huomasin tarjouksen jota en voinut olla käyttämättä. Siinä luvattiin 10 €:lla 3 kerää seiska veikkaa. Minähän hyppäsin siltä istumalta autoon ja hurautin lankaostoksille.
Mielessäni on raitasukkia retrohenkisin sävyin. :o)

Iloista viikon jatkoa! :o)

Ei kommentteja: