lauantai 16. kesäkuuta 2012

Lelupussi

Olemme lähdössä mummolaan/kylään ja pikku miehemme haluaa pikkuautot mukaan. Kiireessä niitä tungetaan aina vaikka millaiseen pussukkaan, muoviseen tai kankaiseen. Usein pikku mies vetää perässään Prisman muovikassia ja näky on kauhea. Tämän näkymän halusin muuttaa.
Hipsin taasen miehen farkku hyllylle. Onneksi en ole antanut hänen heittää vanhoja housuja roskiin, vaan olen säästänyt ne kotityöhousuiksi, joita ei siis todellisuudessa käytetä koskaan. Otin yhdet näistä housuista ja aloin saksimaan. Mallasin, kääntelin ja ihmettelin. Loppu tulokseen olen tyytyväinen. Matkalelupussi on valmis ja tilava. Valmiina kyläilemään. Kokoa pussilla on seuraavasti: leveys 40 cm ja korkeus 50 cm.
Vuorena kirahvi kangasta, jota olen ostanut ennen pikku miehen syntymää. Tarkoituksena aikanaan oli tehdä lastenhuoneeseen tyynyjä, mutta tämä suunnitelma jäi suunnitelman asteelle. (kuvassa oleva pupu on 5 vuotta vanha ja sen nimi on Puppe. Pikku miehemme rakkain lelu. Pupu on ollut aikanaan pullea, pehmoinen ja valkoinen pentikin pupu. Nyt se on harmaa, kärsineen näköinen ja niin rakas pikku miehelle.)

 

 

 

 

 

Tänään valmistui myös villaista, perussukat. Päätyvät laatikkoon,valmiit lahjat. Joulun aikaan arvon kenelle nämä annan.


Malli: oma
Lanka: 7 veikkaa
Puikot: 3,5 mm
Koko: 38-39

1 kommentti:

Sirutin kirjoitti...

Vau, ihana idea tuo farkkujen uusiokäyttö. Meitin 7-vuotiaalla on tuo sama pupu unikaverina ja olemme ristineet sen Rähjäksi. :)