torstai 7. kesäkuuta 2012

Pussukka perhe kasvaa


Pussukka päivitys jälleen. Näitä on alkanut ilmaantumaan kuin sieniä sateella. Ihania. Taidan lähteä kauppaamaan näitä joulun aikaan jonnekin myyjäisiin, niin saamme hieman vaikka vaipparahaa. :o)

Rauhallinen aamu takana. Pojat lähtivät papan kanssa ostamaan leikkimökkiä. Uusi rakennus taasen mökille. Pikku mies suunnitteli, että kaikille olisi saatava oma mökki eli mökkikylä. Hän puhui siskostaan ja serkuistaan. En usko, että pappa suostuu mökkikylä projektiin. :o) Taidan päästä leikkimökkiverhojen ompeluun. Pikku neitimme nukkuu jo toista tuntia pergolalla ja minä hurruutan ompelukoneella. Mitäs muutakaan kuin pussukoita.

Oranssi-lehtikuvoinen pussukka. Päällinen pöytäliina ja vuori vanha musta lakana. Tämä muutti jo ystäväni K:n luokse.


Palapussukka on vanha tyynyliina. Tällä on paljon tunnearvoa. Muistan, kun lapsena olin mummon luona yökylässä. Hän käytti tätä tyynyliinaa paljon. Pussi lähtee lahjaksi serkulleni,joka myös varmasti muistaa kyseisen tyynyliinan. Vuorena vanha lakana.


Musta-valkoinen kangas kaupan jämäpala ja vuorena lakanaa.

 
 Päällinen mummoni vanha essu ja vuorena lakanaa. Kaikissa pusseissa on uudet vetoketjut. Paikallisen käsityöliikkeen herttainen, vanha myyjäsetä on aina tyytyväinen, kun käyn ostamassa häneltä kourallisen vetoketjuja.
Mukavaa päivän jatkoa! Palaan taasen pussipäivityksien merkeissä. :o)

Ei kommentteja: