torstai 7. helmikuuta 2013

Helmikuu


Nyt istahdan koneelle ja teen pitkän päivityksen. Vuoden viimeiset ja tämän vuoden ensimmäiset työt esittelyssä. Paljon kuvia, vähän juttuja. :o)

Pipoja omaan päähän.


Malli: Novita, talvi 2011
Lanka: Novita crystal
Puikot: 10 mm
Malli: pikkumiehemme
Lemppari piponi tällä hetkellä, iso ja pehmeä.


Malli: Modan neulevihkosesta
Lanka: 7 veikka
Puikot: 4 mm ja 5 mm

Pikkumiehelle sukat talven viimoihin. Minusta tuo on apina. Poikamme mielestä rotta. ;o)
Puikot olisivat saaneet olla isomman, ainakin varressa. Tuli aikasta tiukat ja hankalat puettavat.
 

Ohje: Novita kevät 2012
Lanka: 7 veikka
Puikot: 3,5 mm ja 4 mm

Sain tilauksen lapasista kummilapsillemme. Apua, oli ensimmäinen ajatukseni. En ole koskaan neulonut lapsille lapasia. Kuinka paljon silmukoita laittaisin... Pienellä säädöllä sain aikaiseki sopivat lapaset. Ihanan pieniä neulomuksia, joihin sain tuhottua jämälanka rullia. Lapaset ovat 3,5 vuotiaalle ja 2 vuotiaalle. Isommalle postitin jo yhdet. Unohdin kuvata ne. Kun sain silmukat kohdilleen, tein lapsille myös varalapaset.


Ohje: Oma
Lanka: 7 veikan jämiä
Puikot: 3,5 mm

Omiin jalkoihin tein pitkät sukat. Samanlaiset olen tehnyt muutama vuosi sitten keltaisina. Lämpöiset ja aivan loistava malli, pysyvät hyvin jalassa.


Ohje: Kotiliesi 17/2010
Lanka: Novita nalle
Puikot: 3,5 mm

Tilaustyö serkkuni tytöltä Oulusta. Sain langan postissa ja toiveena oli kännykkäpussi kaulahihnalla.

 

 Ohje: Oma
Lanka: Novita Isoveli
Puikot: 3,5mm
Nappi: kirpparilta

Tämän vuoden ensimmäisen vauvauutisen saimme tammikuun alussa. Sinne lähti oheinen paketti. Äitikin sai samanlaisen pussukan kuin pikkuinen tyttönen.

 

 Syntymäpäivälahja ystävä H:lle. :o)

 

Mielenkiintoinen tilaustyö. Minua pyydettiin tekemään omistajalleen erittäin rakkaasta lapsuusmuistosta pussukka. Vastasin heti, että onnistuu. Kotosalla alkoi hieman jännittää, että meninköhän lupaamaan liikoja. Materiaali oli 100% nylonia eli liukasta. Nuppineuloja ja nuppineuloja. Lopputulos yllätti. Sain aikaiseksi hienot pussukat ja innostuin myös askartelemaan avaimenperän. Tilaaja oli myös tyytyväinen ja tienasin yhden laatikollisen vaippoja. :o)

 

Pussukoita on taas ommeltu ja joskus olen niitä lähdössä kauppaamaan ja pitäähän myyjällä olla kassalipas. Sellaisen hommasin ja avaimiin piti tehdä lippaaseen mätsäävä avaimenperä. Kyllä nyt kelpaa. :o)

 

Vekkipussukoita myytävänä. :o)


Ei kommentteja: