lauantai 29. maaliskuuta 2008

Kevään vihreää


En voi sanoin kuvata tämän hetkistä tunnettani. Kaksi aivan ihhaaaannnaaa pannulappua on valmiina. Nämä tulevat 100% omaan keittiöön. Suklaan ruskeaa pohjaväriä koristaa ihana vihreä. Limen vihreä on tämän kevään juttuni. Muumi muki kokoelmastani löytyi juuri oikean värinen muki ilta teelle. Seuraavaksi voisin tehdä vihreällä langalla pohjan ja valkoisella koristelun. Niitä voisi käyttää sitten kesällä, kun kantaa ruokia takapihalle grillin ääreen. Voi, nyt tuli nälkä, kun aloin miettimään kesän grilli herkkuja... :o) Kesää odotellessa...

Ja takaisin käsitöihin... Viimeisen langan päätteleminen ja valmiin työn näkeminen on aikasta mahtavaa. Välillä sitä kysyy itseltään, kun on oikein hyvin onnistunut, että "Olenko minä todella tehnyt tuon". Tykkään kovasti neuloa/virkata ja saada nopeasti paljon näkyvää aikaiseksi. Mutta viimeistely...örggghhh... Se ei aina maistu niin hyvälle.
Olen huono kasaamaan neuleita. Saumat eivät juuri koskaan miellytä silmääni. Joku kohta aina pullottaa jotenkin oudosti, jossain on reikä, joku lanka vaan on oudon näköisesti...jne. Tai sitten olen vain liian ankara oman käden tuotoksille. Kaiken pitäisi olla just eikä melkein. Mielikuvan ja valmiin työn tulisi kohdata 100% tai mielellään muutaman prosentin ylikin.

Oheiset patalaput valmistuivat 3 numeron puikoilla, lankana tennesee (novita) ja mallina mummoni-malli. Olen tykästynyt kovasti tennesee lankaan. Sitä on niin helppo virkata. Pinta on jotenkin niin liukas, että työt valmistuvat super nopeasti. :o)

Pitäisi kai tarttua välillä neulekorin pohjalle unohtuneiden töiden pariin.
Ensin lähden laittamaan miedän pikku miehen yöunille ja sitten hipsin neulekorille.

Yksi kuva vielä tähän loppuun pannulappusista... :o)1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oi! Tekisin tuollaisia AIVAN VARMASTI mikäli osaisin. Olen tässä tuijotellut kuvaa ja yrittänyt päästä perille tekotavasta... Ei, en tiedä miten olet tehnyt. Todella kauniita.. Ei tässä voi muuta kuin ihastellen huokailla..