keskiviikko 19. maaliskuuta 2008

Postipoika toi postia


Odotettu uusi Novita oli tupsahtanut postilaatikkoon. Innoissani keitin kahvit, laitoin pikku miehen päikkäreille ja istahdin sohvalle valmiina ahmimaan uusia neule ideoita. Toisin kuitenkin kävi... Plääääähhhh.... Lehti oli iso pettymys. :o(

Ainoaksi EHKÄ toteutettavaksi ideaksi bongasin pyyhkeet joissa on virkattu pitsireunassa. Edes mennyt mummoni (suurin käsityö innoittajani, kuten olette jo saattaneet huomata) teki paljon pyyhkeitä, joissa oli itse virkatut pitsit reunoja koristamassa. Näin ollen kai minunkin täytyy omani värkätä. Mummolla oli jopa kuiva-aine kaapin hyllyjen reunassakin pitsit. Se on minulle jo liikaa, joten ei meidän kotiin.

Mutta mikä on tuo ruskea tekele lehden kulmalla....
Myönnetään lisää pannulappuja tulossa. Piipahdin lähikaupassa ja siellä oli tenneseetä saatavilla ihanissa väreissä, retrohenkistä ruskeaa ja vihreää. En voinut kävellä hyllyn ohi vaan kampesin korin puolilleen lankaa. Mies oli taas ihmeissään autossa, että mikä siinä vaippapaketin ostossa voikaan kestää noin kauan...Pitkät jonot kassoilla rakkaani, ne pitkät jonot. ;o)

Pitsien lisäksi huomasin tuon mustan mekon. Tuollaisen haluan mieheni siskon häihin toukokuuksi.

Uuden Novitan anti lyhykäisyydessään: Pitsejä ja pukeutumis vinkki häihin.
Jäämme odottamaan innolla seuraava lehteä.

Ei kommentteja: