sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Olen ollut ahkera, osa2

Eilen aamulla tein suursiivouksen käsityövaltakunnassani. Nyt jokainen lanka kansa asuu omassa kassissaan. Meillä asustaa mm. seiska veikka kansa, nalle kansa, virkkauskansa ja ei mitään sukua oleva kansa.

Löysimpä yhden uuden keskeneräisyydenkin lankojen joukosta. Suklaan ruskea slipoveri pikku miehellemme. Jäi keskeneräiseksi, koska kaulus ei mielestäni istunut kunnolla. Noh, äsken annoin kuumaa kyytiä sliparille prässivaatteen kanssa. Ja se toimi...
Lopputulos miellyttää silmääni todella paljon. Harmi vain, että pikku miehemme on kasvanut tuosta koosta ohi jo talvella. Rintaan laitoin virkatun "kukkasen".
Ihana retrohenkinen slipari odottaa lahjakassissa uuteen kotiin pääsyä. En siis vielä tiedä kuka tämän ihanuuden tulee joskus saamaan. :o)Ohje: Novita syksy 2007 (90.slipoveri, olen hieman muuttanut perusohjetta)
Lanka: Seitsemän veljestä, suklaan ruskea (687)
Puikot: 3

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olipa hyvä kun jäit kiinni! Kiva tietää, ketkä omaa blogia lukevat. Please, kommentoi nyt useammin, jos kerta tykkäät blogissani käydä. Kivantuntoinen blogi sinulla ja tulen aivan varmasti toistekkin!!