keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Paluu kaupunkiin

Viikko sitten suhasimme mökille. Tässä kassiin lähdössä "mökkityö".
2 kerää seiska veikkaa ja jämä kerä sinistä seiska veikkaa varsi raidoitukseen. Lisäksi puikot nro 3 ja oma päässä olevan perinteinen sukka malli.


Ja tässä tilanne kotiinpaluu iltana. Aikasta hyvin kerkesin puikkoja heiluttamaan.
Alku raidoitus on kyllä mielestäni tosi tökerö, mutta menköön tämän kerran. Mielessä se näytti paljon paremmalta kuin luonnossa. Aina ei voi voittaa. :o)


Muutakin kuin neulomista tuli harrastettua. Teimme mökiltä pieniä päivä reissuja. Kohteinamme oli Lintulan ja Valamon luostarit ja Savonlinnan Olavinlinna ja paikallinen tori, jossa tankkasimme itsemme täyteen lörtsyjä. Onneksi ilmat olivat suurimman osan aikaa suosiolliset. :o)
Pikku mies (10kk neuvolassa täti kertoi poikamme olevan 10kg ja 77cm -> iso mies!) pääsi ekaa kertaa kokeilemaan, miltä tuntuu läpsyttää vettä omassa altaassa, tappoi ensimmäiset muurahaiset pikku peukalollaan ja leikki mummolta ja papalta saamillaan uusilla leluilla. Ainokaisemme on kyllä niin lellikki. :o)

Lintulan luostari oli mielestäni mukava paikka. Pieni ja rauhallinen. Myymälästä ostin nunnien tekemän IHANAN retrohenkisen kesäkassin (laukkuja ei voi koskaan olla liikaa). Hintaa 5 €. Ei siis mitään kiskonta meininkiä.

Maisemat mökillä aikasta upeita. Kuvat puhukoot puolestaan.

Eilen aamulla pakkasin pikku miehemme rattaisiin ja navigaattorin avulla suunnistimme muutaman kilometrin päässä olevalle pihakirpparille.
Onnistunut keikka. Löysin itselleni pikku kakkosen t-paidan eurolla (taiteltuna kuvassa, en käytä napapaitoja ;o) ) ja apina paidan eurolla. Matka seurani sai Nalle Puh palapelin eurolla ja pienemmän palapelin 50 sentillä. Loistavia löytöjä.

Tällä viikolla pitäisi keretä ompelemaan ystävälleni kesäkassi. Hän ihastui keltaiseen laukkuuni ja tilasi samanlaisen. Kahvat ja kankaat ovat jo hankittuna. Nyt tarvitaan enää ompelukoneen surinaa ja käsin ompelua. Kiire tulee, sillä olemme taas lähdössä reissuun. Tällä kertaa automme suuntaa keski-suomeen vanhempieni luokse.

Iloisia kesäpäiviä blogini lukijoille! Palaamisiin!Ei kommentteja: