keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Juhannusta

Kesä on vienyt minut mennessään. Reissataan ristiin rastiin ja puuhastellaan ulkosalla. Koneen ääreen en tahdo millään keritä.
Käsityörintamalla ei kyllä ole mitään tapahtunutkaan. Fisu kuvioista pyyhepitsiä olen tikuttanut. Kohta on ensimmäinen valmiina. Hidasta mutta niin palkitsevaa työtä.

Kirppareilla olen käynyt ja mukaan on lähtenyt paljon kankaita. Ompelu ideoita on, aikaa niiden toteuttamiseen ei. Huono yhtälö.

Juuri, kun sain viime reissun vaatteet pestyä, niin tämä ilta pakataan juhannus reissua varten. Automme suunnistaa itä-suomeen mökkeilemään. Rentoa juhannuksen viettoa miehen sukulaisten seurassa tiedossa. Pakko lähteä huomen aamuna liikenteeseen heti kukonlaulun aikaan, ettei jäädä 20 km/h ajavien rekkojen taakse. Pikku miehellä voisi palaa pinna takapenkillä istuimessaan, enkä kyllä usko, että isompikaan mies olisi siinä vaiheessa kovin rauhallisella fiiliksellä.

Oikein mukavaa juhannusta kaikille blogini lukioille!
Lupaan palata juhannus reissusta rentoutuneena ja ahkerampana bloggaajana. :o)

1 kommentti:

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Hyvää Juhannusta teidän perheelle. Toivottavasti saataisiin myös paistetta luvatun sateen ohella. Vaikka hyväähän se vesi tekee..mutta liika on liikaa..