tiistai 3. kesäkuuta 2008

Se on keltainen, se on ihana!

Vihdoinkin kesäkassini on valmis ja tykkään siitä kovasti!!!
Onneksi en kerinnyt tehdä koristelua ennen kahvojen laittoa. Minusta laukku ei kaipaa mitään nappi hässäköitä kylkiinsä. Kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan. :o)

Käyttötestikin on jo tehty. Tulos: Sisään mahtuu aivan mahdottomasti tavaraa. Kaikki mamin tavarat ja kaikki pikku miehen tavarat. Tila ihme!


Ohje: Tildan tapaan - kirja
Kangas: Päällinen = kirpparilta ostettu verho, vuosikangas = huutonet löytö
Kahvat: Käsityöliikkeestä (uudet)

Eikä tässä vielä kaikki kiva...
Postipoika muisti minua viime perjantaina paksulla ja painavalla kirjeellä.
Sisällä oli kaipaamani liittymislahja Unelma kerhosta. Sain siis viimeinkin viimeisen liittymislahjani. Nopeasti olen kirjan selannut läpi ja vaikutti oikein pätevälle tekeleelle.


Me olemme pikku miehen kanssa TAAS flunssassa. Pikku ukkelilla on ollut kuumetta melkein 39 astetta eli valvottu on muutama yö. Tällä hetkellä näyttää, että pöpö olisi nujerretu, mutta mistäs sitä koskaan tietää, jos kerää armeijansa uudestaan ja iskee päälle...
Tämän päivän rattailu lenkkimme johti kirpparille. Kun emme päässeet kunnon hiki lenkille, niin teimme rauhallisen ulkoilu lenkin vanhojen tavaroiden maailmaan.
Tällä kertaa löysimme paljon kirjoja. Kuvassa olevat kirjat lähtivät meidän kyytiin 3,25 € hinnalla. Ei paha, vai mitä.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

AIVAN IHANA KASSI! Se ei todellakaan kaipaa mitään koristeita. Kankaat sointuvat hyvin yhteen ja tummat kahvat tuovat hienosti ryhtiä.

Voi mitä ihania kirjoja. Minä luin pienenä tyttönä kaikki Rasmus Nallet mitä kirjastosta sain käsiini. Muistoja heräsi taas..