perjantai 6. kesäkuuta 2008

Keskeneräisyyksiä

Eilen illalla kaivoin uuden virkkauskirjani esiin ja aloin tutustumaan malleihin.
Keksin, että tarvitsen jotain keltaista lauantaiksi päälle. Uusi kesäkassi on keltainen, niin tarvitsen jotain muutakin, että kokonaisuus olisi kunnossa.
Päädyin ideaan... Ruskea tee paita tuunataan uuteen uskoon virkatulla Keltaisella kukkasella. Kukka rintaan, laukku olalle ja eikun menoksi. :o)


Petin itseni. Tein itselleni lupauksen, etten aloita mitään uusia juttuja ennenkuin joululahjat on neulottu. Tänään pikku miehen päikkäreiden aikaan menin neulevaltakuntaani ja kaivoin sieltä Novitan kesä numeron tältä vuodelta.
Olen jo pitkään halunnut kylpyhuoneeseemme siniset pyyhkeet, joissa on reunassa virkattu pitsi ja pitsissä pitää olla pikku kaloja. :o)
Sopiva lankakin löytyi jo varastosta, joten en voinut olla aloittamatta.
Tätä saankin sitten tikuttaa muutaman metrin. Pyyhekoukkuja löytyy 8 kpl. Tarvitaan oma isille, äidille, lapsille ja vieraille. Huh huh...virkkuukoukku huutaa hallelujaa tämän operaation jälkeen.


Pikku miestä odottaessani viime kesänä virkkasin isoäidin neliöitä. Tarkoituksena oli tehdä pikkuiselle torkkupeitto, mutta se suunnitelma jäi vain suunnitelmaksi.
Nyt on pohdinnan alla, että mitä kummaa tekisin noille neliöille...
Hyviä ideoita otetaan vastaan. :o)

Kalat kutsuvat...pulipuli...
Aurinkoista viikonloppua! :o)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, noista neliöistä voisit tehdä pienen tyynyn tai sitten vaikkapa kassin. Alle sopisi valkoinen tai sininen kangas.