maanantai 18. elokuuta 2008

Lanka tupsuja

Eilen lähdin kaupungille fillarilla hoitamaan muutaman pikku asian. Anttilaan pöräytin hakemaan liimaa, jotta pääsisin korjaamaan kotosalla pikku miehemme tihutöitä. Puoli juoksulla ravasin kauppaa läpi ja yhtäkkiä oli pakko lyödä jarrut päälle. Käytävän viereen oli ovelasti asetettu iso teline ja päälle kyltti `löytöjä`. Teline oli täynnä lankaa, lankaa ja lankaa ja halvalla. Olen luvannut itselleni, etten laajenna lankavalikoimaani hoitovapaalla, mutta nyt sitä oli halvalla tarjolla, niin pakkohan sitä oli ostaa. Mukaani lähti 2 kerää vihreää mamboa ja 4 kerää luonnonvalkoista saanaa. Kyllä oli onnellinen olo, kun palasin fillarille kassillinen lankaa mukana. :o)

Virallinen lankavalvoja kävi tarkastamassa äidin ostokset. :o)

Tossujen koristelu on aloitettu, mutta valmistumiseen menee vielä aikaa.
Mites se sanonta menikään "hyvää kannattaa odottaa" tai jotain sinnepäin...

Sain tarpeekseni kaapissa pyörivistä jämälanka töpsyköistä. Päätin löytää nopean ja helpon ohjeen, jolla pääsen töpsyköistä eroon. Samalla halusin "kylätyön" eli kun menemme kyläilemään on työ helppo ottaa mukaan ja ohje on niin helppo, etten tarvitse ohjeita mukaan. Tuloillaan olisi aika 90-luku henkinen tekele, ainakin värien puolesta. Pääasia, että töpsykät katoavat ja saan aikaiseksi jotain lämmintä jalkojani lämmittämään. Palaan tähän myöhemmin. :o)

Olen myös suunnitellut Pif yllätystä. Alla olevista saattaa tulla yksiosa ylläriä. Siitä ei sen enempää. Jätän yllätyksen saajan miettimään, mitä mahtaa olla tuloillaan. :o)

Viikonloppuna meillä onkin tiedossa juhlintaa. Vietämme pikku miehemme 1-vuotis synttäreitä viikkoa aikaisemmin isovanhempien ja oman kummini kanssa. Tänään lähdenkin ostamaan synttäri servetit, kakun koristeita ja tietysti yhden kynttilän kakkuun. Voi mahoton tätä ajankulumista. Kuin eilen olisimme tuoneet pikku nyytin kotiin tuhisemaan. No, nyt tulee oikein tippa linssiin muistellessa. Mitähän tää muisteleminen on sit 20 vuoden päästä. :o)
Aurinkoista viikon jatkoa höpinöideni lukijoille!

1 kommentti:

Annika kirjoitti...

Jeps, aika kuluu ihan siivillä. Meidänkin mies on jo kaks vuotias... Niin ja eihän hyvät langanostolakko päätökset pidä, jos lankaa saa halvalla. Sehän on vain säästämistä;)