torstai 7. elokuuta 2008

Ompelukoneen surinaa..

Valmis!!!
Silmät ristissä painelen täällä menemään ympäri asuntoa. Viime yö valvottiin pikku miehen kanssa. Hänelle on ilmeisesti tulossa lisää hampaita, kun itki niin mahottomasti nukkumisen sijasta. Päivällä mummi (ISO kiitos mummille!) oli katsomassa pikku miestämme, niin pääsin ostamaan perheelle ruokaa viikoksi ja sen jälkeen sain aloittaa tämän illan ompelu projektin. Siis mikä on valmis... Hetki sitten silmät sikkuralla silitin valmiit tyynyliinat, sujautin tyynyt sisään ja kuvasin ne pikku miehen huoneessa (aikamoinen riski: Salamavalon räpsähdys pimeässä huoneessa -> ei herännyt, huh!). Tein tyynyliinoihin tuollaiset piilo lärpäkkeet (vetoketju piilossa lärpäkkeen alla) tai millä nimellä ammattilaiset noita mahtavatkaan kutsua, noh, minulla on oma sanastoni. :o) Onnistuivat hianosti, vaikka itse sanonkin. Mittanauhalla en lähtisi tarkastamaan. Sanotaan vain, että itsetehtyjen leima on. :o)


Tyynyihin tulee vielä pieni lisäys, kunhan postipoika toimittaa kirjeen perille. Siitä sitten myöhemmin lisää.

Aamulla klo: 7.00


Alkava yö klo: 22.30

Kangas: paksua puuvilla kangasta (anttilasta)
Vetoketjut + lanka: 50 cm (hannan kankaasta)
Ohje: Oma kehitelmä
Sisustyynyt: 50 x 50 cm (ikeasta)

Ohessa vielä yksi kuva uudesta sisustuksesta. Joo, lupaan tuo on viimeinen fiilistely kuvani lasteenhuoneen uudesta ilmeestä. :o)

Nyt äkkiä suihkuun ennenkuin sammun koneen ääreen... Hihiii..se olisikin näky, kun mies saapuu yöllä kotiin töistä ja mie herään enter painikkeen kuva poskessa... Ai, miten niin olen tosi väsynyt ja kaikki naurattaa ja mielikuvitus keksii mitä hassumpia juttuja. Palaamisiin! :o)

1 kommentti:

Anu (Natsu) kirjoitti...

Kyllä nuo ovat minunkin mielestäni lärpäkkeet - sanokoot ammatti-ihmiset mitä hyvänsä. Hih. Erittäin siististi olet muuten tehnyt ne!