tiistai 26. elokuuta 2008

Punaista ja kermavaahtoa.

Eeva Haaviston tekemä teos Sata kansanomaista kuviokudinmallia on muuttanut meille vakituisesti asumaan. Pitkä odotus palkittiin. Selailu osoitti kirjan sisältävän monta ihanaa kuviota. Lapasia alkaa siis syntymään täällä suunnassa.
Kirjan sain itselleni jotain ihmeen kautta. Löysin henkilön TuijaM ja laitoin hänelle s-postia (en muista kenen blogista hänen yhteystietonsa bongasin). Yhteydenotto kannatti.
Loppu tuloksena on, että olemme melkein naapureita ja kirja löyti meille. ISO kiitos vielä TuijaM:lle.
Kirjaa noutaessa vein hänelle kiitoksena vaivan näöstä pienen punaisen paketin. :o)

Touhakkaa on riittänyt myös pikku miehen kanssa. Hänen 1-vuotis synttäreiden juhlinta aloitettiin viikonloppuna viikkoa etuajassa. Saimme koottua samaan kahvipöytään mummoloiden väen ja oman kummini. Toisena päivänä pöydän ääreen istahti iskän ja äitin kavereita. Käsi puuduksissa on kaadettu kahvia ja tarjottu kakkua ja muita herkkuja. Juhlinta jatkuu pitkin viikkoa. :o)
Löysin kaupasta aivan ihanan koristeen kakkuun. Juna, jonka vaunun kyytiin saa kynttilän. Pakettiin kuuluu 5 vaunua eli tätä voimme käyttää seuraavat 6 vuotta. Ihastuttava!!! :o)

Käsityöt ovat olleet viime päivinä leivonta puuhia, joten mitään uutta ei ole kuvattavaksi. Pari työtä kasattavana ja ainakin viisi työtä odottaa aloitusta. Vuorokauteen tarvittaisiin taas muutama lisä tunti, jotta kaiken saisi tehtyä.

Syksyistä viikon jatkoa!


2 kommenttia:

Elsukka kirjoitti...

Piti sanoakin että ihastuttava koriste. Oliks näitä tyttöaiheisia ? =).

Rinri kirjoitti...

Hymmm...Pakko myöntää, et ei mitään havaintoa. Sitä kattelee vaan poika juttuja ja kaikki tyttö jutut jää huomioimatta. :o)