tiistai 5. elokuuta 2008

Mitä tekisin....

Harvinainen tilanne... En osaa päättää mitä tekisin seuraavaksi. Paljon olisi tekemistä, mutta en tiedä mistä aloittaisin. Eilen illalla seisoin pienessä vaatekaapissamme ainakin puoli tuntia. Tiedoksenne, että käsityövaltakuntani asustaa kyseisen paikan ylähyllyillä, jos en ole koskaan aikaisemmin tullut siitä maininneeksi. Kaivelin lankoja ja mietin, mietin, mietin mitä tekisin ja mistäkin langasta. Kun keksin idean, totesin ettei lanka riitä. Ahdistus. Itseäni kiusatakseni olen tehnyt päätöksen, että hoitovapaalla ollessa en osta uusia lankoja vaan kulutan varastoani. Ennenkuin isompi ahdistus kerkesi päästä valloilleen, sain kuin sainkin tehtyä pieniä suunnitelmia. Ohessa kuva suunnitelmasta. :o)


Jotain isompaa saimme tänään miehen kanssa aikaiseksi. Olemme sisustaneet pikku miehemme huoneen. Huone on ollut kohta puoli vuotta varasto/työ/lastenhuone. Vihdoinkin saan todeta, että se on enää pelkästään lastenhuone ja ihana sellainen. Kuinka voikaan sisustaminen piristää näin paljon. Hihiiii...tällä kertaa muistimme ottaa rahapussit mukaan. :o)
Sisustus kärpäsen puraisun johdosta seuraavaksi pääsee käsittelyyn makuuhuoneemme. Jostain kumman syystä olen ihastunut valkoiseen väriin huonekaluissa. Outoa. Valkoinen ei ole koskaan kuulunut väreihin joilla kotiani sisustaisin. Olisiko tämä lähestyvää kolmenkympin kriisiä vai jokin ohi menevä mielenhäiriö.. Noh, ompa mikä on,niin valkoisen kaapin lasiovilla haluan ehdottomasti hankkia.


Automatkan käytin tehokkaasti hyödyksi, tietysti, neuloen. Lankana 100% lampaan villaa. Lanka on ostettu Pihtiputaalla sijaisevalta lammastilalta. Valmistuttavat omista lampaistaan saamasta villasta villalankaa. Muistaakseni lanka on värjätty kasveilla. Hintaa (muistaakseni) 4€/100g. Ei mielestäni kallista vai onko... Olisin kyllä valmis maksamaan tuosta langasta enemmänkin. Jokainen kerä sisältää hyppysellisen tunnearvoa, koska lanka on lähtöisin lapsuudenmaisemistani.
Puikoilla joululahja ystävälleni. :o)

Lähden tästä vielä ihastelemaan lastenhuoneen uutta ilmettä ja heiluttelen puikkoja muutaman kerroksen verran ennen nukkumaan menoa.
Aurinkoista alkavaa syksyä! :o)

2 kommenttia:

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotain.

Annika kirjoitti...

Heh, teilläkin on sisustettu lastenhuonetta, kuten meilläkin. Kauniit tossut tuossa aiemmassa postauksessa.