tiistai 26. elokuuta 2008

Palasia kasassa

Tämän piti olla kylätyö, mutta siitä tulikin päätyö. Oli niin mukava neuloa aina oikeaa. Rentouttavaa. Nyt on palat kasattu ja olen todennut, että pienet ovat minun jalkaani. Kengän numeroni on 38 ja tossut ovat noin 36 kokoa -> ei siis yhteensopiva pari. :o( Aina ei voi voittaa...
Ohje on sen verran leppoinen, että taidan tehdä uudet suuremmalla silmukka määrällä. Enköhän sitten saa sopivat.

Ohje: Neulonta A&O
Puikot: 3
Lanka: seiska veikkaa ja jotain muuta
Puikolla: 20 s
Leveys ja korkaus: 7,5 cm
Neliön lävistäjä: 10 - 10,5 cm (riippuen mistä kohtaa mittaa)

7 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Mukavan näköiset tossut.

Anu kirjoitti...

Voi miten "lempeät" sävyt. Tosi nätit! Kiitos valtavasti ohjeesta. Kun tiedän vähän suuntaa silmukkamäärille niin uskallanpa minäkin ryhtyä tekemään tuollaisia. Ei muuta kuin saman tien tutkimaan lankakätköjä..

Rinri kirjoitti...

Anu: Kiva, että ohjeesta on muillekin iloa. Tuo on kiva ohje jämälankojen hävittämiseen. :o)

Annika: Kiitos kehuista! :o)

Anonyymi kirjoitti...

Heissan Serkkuli, vaihtarina tulin heti katsastamaan sun blogin! Kuten tiedät, niin mulle nämä käsityöt eivät ole koskaan olleet se omin juttu, mutta sen verran kivasti ja innostuneesti asiasta kirjoitat, että mäkin olen oppinut jo monta asiaa neulonnasta jne.! :D Ja btw... saisiko toivoa jonkinlaiset villasukat tai lapaset joululahjaksi? Siis jos vaan aikaa piisaa kaiken muun tekemiset lisäksi. :) Eloveena.

Rinri kirjoitti...

Jos toiveen kerkeän toteuttamaan, niin minkäs kokoinen jalka Eloveenalla onkaan? :o)
Ja mikä ois lemppari väri?

Teretulemast jatkossakin sivuille vierailemaan, niin opit lisää käsitöistä ja samalla saat lukea pikku perheen pikku kuulumisia. :o)

Mukavaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Eloveenan (hienoa puhua itsestään kolmannessa persoonassa ja vielä bloginimellä) jalka on 39 ja lemppariväri tässä tapauksessa hmm... ööhh.. voisi olla vaikka jokin reipas ja raikas, vaikka punainen, sininen tai valkoinen tai kaikki kimpassa. :) Ja hauskaa viikonloppua hei koko pesueelle!

Rinri kirjoitti...

Hymmm...mulle tuli reippaasta mieleen oranssi. Lankaa on jo kaapissa ja sukat tuloillaan. Mallin nimi Kerttu-sukat. Aika oiva nimi Eloveenan sukille. :o)